Zoeken naar digid audit

 
digid audit
Informatiebeveiliging: DigiD audits alleen niet genoeg Binnenlands Bestuur.
In de huidige opzet doen de audits enkel een uitspraak over de informatiebeveiliging op een bepaald moment in het verleden het moment van de audit en voor maar een beperkte scope namelijk het systeem dat met DigiD communiceert. Met andere woorden: de DigiD audit controleert alleen of een van de vele ramen in uw huis vorige week dicht is geweest.
IT-beveiligingsassessments DigiD onder verantwoordelijkheid van Register EDP-Auditors 2Staff.
Grootgebruikers van DigiD, zoals de Belastingdienst en UWV en de Zorgverzekeraars dienen voor het eind van het jaar de beveiligingsassessment te hebben uitgevoerd, terwijl de overige organisaties als gemeenten, provincies en waterschappen een jaar langer de tijd krijgen. Organisaties die een Register EDP-auditor in dienst hebben, kunnen desgewenst een zogeheten self-assessment uitvoeren. Het assessment in detail.
DigiD Audit ControlSolutions International.
De Register EDP-Auditor schrijft een rapportage met de uitkomsten van zijn onderzoek en stemt de conceptrapportage af met de eigenaar van de DigiD-aansluiting. Laatstgenoemde zendt de rapportage naar Logius welke op basis hiervan besluit of de aansluiting operationeel blijft of niet. Wij hebben ruime ervaring met de uitvoering van ICT-beveiligingsassessments DigiD bij gemeenten en softwareleveranciers. Voorts hebben wij nauwe contacten met Logius en NOREA en zijn we daardoor steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de materie. Indien u een assessment of TPM in het kader van DIgiD wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten BIG. ControlSolutions in het kort. Internal Audit Kwaliteitstoetsing.
KPN Lokale Overheid verstrekt voor de 3e keer TPM voor DigiD-audit.
KPN Lokale Overheid verstrekt voor de 3e keer TPM voor DigiD-audit. 8 maart 2016. Alle organisaties met een DigiD-koppeling moeten jaarlijks in het DigiD Assessment aantonen dat zij voldoen aan alle 28 normen van Logius. Deze beveiligingsnormen zijn opgesteld na enkele grote incidenten die in 2011 op het gebied van informatiebeveiliging hebben plaatsgevonden.
DigiD Assessment SECWATCH.
Ook nemen wij een specifiek DigiD-hoofdstuk op, waarin we onze resultaten linken aan de DigiD-beveiligingsnorm van Logius. WAAROM KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR EEN SECWATCH DIGID PENTEST? Wij zijn sinds 2005 een zeer gerenommeerd Nederlands cybersecurity bedrijf. Onze ethische hackers zijn gecertificeerd en gemotiveerd en beschikken over actuele kennis van bedreigingen voor webapplicaties. Alle bevindingen worden door onze consultants handmatig geclassificeerd en uitgewerkt. De testen voeren wij conform de handreiking van de NOREA uit. We lichten alle bevindingen duidelijk toe voor de auditor. Vrijblijvende intake voor uw DigiD penetratietest vraagstuk. Compliance Privacy Audits. Security Awareness Training. AVG Privacy Audit.
Previder slaagt wederom voor alle normen DigiD audit.
Dat houdt in dat onze clouddiensten voldoen aan de door de overheid gestelde beveiligingseisen aan DigiD-webapplicaties. Op 7 februari heeft een externe auditor het ICT-beveiligingsassessment DigiD uitgevoerd en zonder verbeterpunten afgesloten. De audit werd met een positief resultaat afgesloten op alle onderdelen van de norm ICT-beveiligingsassessments opgesteld door Logius, beheerorganisatie achter DigiD en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie.
DigiD ICT-beveiligingsassessments Soll-IT.
ISAE 3402 / SOC 1 Audit. ISAE 3402 is een waarborg dat processen die uitbesteed zijn, aantoonbaar in control zijn. In control betekent dat. Deel deze pagina. Meer weten over DigiD ICT-beveiligingsassessments. Voor meer directe sturing en meer betrouwbaarheid in én uit een organisatie kunt u altijd onze IT-auditors inschakelen.
MedMij Wat je moet weten over een DigiD-aansluiting en MedMij.
Moet er wel een nieuwe aansluiting komen, hoeven zorgaanbieders niet te betalen voor het gebruik, maar uitsluitend voor de benodigde audit en een certificaat. De kosten voor het gebruik worden afgedekt vanuit het ministerie van VWS, voor nieuwe en bestaande aansluitingen, en worden rechtstreeks betaald aan uitvoeringsorganisatie Logius. Het aansluiten bij DigiD bestaat uit een assessment waar gecertificeerde auditpartijen kosten voor rekenen.
IT audits overheid RSM AUDIT TAX CONSULTING.
European Business Awards. Doing Business in the Netherlands. Werken bij RSM. U bent hier. Home / Consulting / Governance, Risk Compliance / Risk Advisory Services / IT audits overheid. IT audits overheid. De Minister van Binnenlandse Zaken wil de kwaliteit van de IT-beveiliging in het publieke domein fors verbeteren. Daarbij komt als eerste het DigiD-loket aan de orde. Het DigiD-gebruik en de beveiliging daarvan dient te functioneren conform de Logius ICT Standaard voor DigiD Security Assessments. Deze standaard houdt onder meer een jaarlijkse ICT-security assessment in, uitgevoerd door een onafhankelijke register IT-auditor RE / CISA.
Audits IvO Partners.
Full support ICT-beveiligingsassessment DigiD. Pre-audit van het ICT-beveiligingsassessment DigiD. Audit van het ICT beveiligingsassessment DigiD. Periodieke monitoring ICT beveiligingsassessment DigiD. Overall monitoring naleving ICT-beveiligingsrichtlijnen. De aanpak voor het ICT-beveiligingsassessment DigiD bestaat uit een aantal op elkaar afgestemde pakketten met DigiD diensten.
SIMgroep slaagt tweede keer op rij voor alle normen DigiD audit Emerce.
Rotterdam, 2 oktober 2014 SIMgroep, e-dienstverlener voor de overheid, is door EY opnieuw goedgekeurd voor alle normen van de DigiD audit, aan leverancierszijde. Deze audit is gericht op de kwaliteit van de ICT-beveiliging en wordt getoetst door middel van een ICT-beveiligingsassessment.
ENSIA / DigiD audit TPM Exxellence.
ENSIA / DigiD audit TPM. We laten elk jaar onze producten pentesten en verstrekken elk jaar TPM-verklaringen aan onze klanten voor de laatste versies van de Exxellence Suite. Goed nieuws dus voor onze klanten, want hiermee voldoen zij aan de eisen die ENSIA en DigiD provider Logius aan hen stelt.

Contacteer ons