Zoeken naar register edp auditor

 
register edp auditor
PiWi Consultancy Wij zijn gespecialiseerd in IT en operational auditing op alle niveaus met diverse specialismen. Wij kunnen voor u audits uitvoeren, u adviseren op het auditvakgebied en op interim basis uw tijdelijke vacature of project uitvoeren. Ook in
Strong communication skills. Executive Master EDP Auditing RE. Certified Information Security Auditor CISA. Heao-ce Bachelor degree. Lead Assessor Course ISO 9001 and ISO 27001 tutor. Several trainings about management skills and leadership. Prince II Project Management. Lean / Six Sigma. Nederlandse Orde van Register EDP Auditors Norea.
Interim it auditor Vacatures Intermediair.nl.
Op zoek naar Interim vacatures, banen, werk als it auditor. E-mail mij de nieuwste banen. Senior IT Auditor. Trefwoorden: senior IT auditor, IT auditor, postmaster re, audit Senior IT Auditor 36 uur Groningen/Wageningen Als senior IT auditor ben je een expert in het beoordelen van.
IT Audits Soll-IT.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Register EDP-auditors NOREA en hanteren de gedragsregels van de Register EDP-auditor RE: NOREA Code of Ethics voor de IT-auditor. De IT-auditors van Soll-IT hebben naast een brede ervaring in auditing, IT-systemen en platformen ook inzicht in de diverse branches en wensen van mkbers. Met een breed pallet aan diensten rondom IT-audits kunt u zowel de controle als gericht advies bij ons afnemen.
Home Werken bij Zaanstad.
Je staat ingeschreven als register IT-auditor RE in het register van de Nederlandse Orde van Register IT-Auditors NOREA, of je hebt deze opleiding bijna afgerond. Je bent gedreven, leergierig, ambitieus en gefascineerd door het audit-vak. Je bent een stevige en zelfstandige professional die eigen verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend beschouwt en makkelijk contacten legt. Je hebt oog voor verbetering en vindt het een uitdaging om IT en overige audits te combineren en IT audits toepasbaar te maken voor de organisatie. Denk hierbij aan combinaties met operationele en financiële audits. Je beschikt over een brede blik op het audit vakgebied, en je vindt het een uitdaging om vernieuwende en innovatieve ideeën uit te voeren. Het salaris voor de functie EDP auditor bedraagt maximaal 5.520, schaal 12 o.b.v.
Vacature Group Internal IT Auditor FinTech Company Fellowfield.
073 744 01 23xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? Volg ons op social media. Sint Janssingel 90. 5211 DA s-Hertogenbosch. Copyright 2020 Fellowfield B.V. Website door Secure Design.
Staatscourant 2014, 4424 Overheid.nl Officiële bekendmakingen.
Het bestuur van de Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors NOREA maakt op grond van artikel 9 van het Regelement van Toelating bekend, dat een besluit tot toelating is genomen met betrekking tot de hieronder vermelde personen die een aanvraag om inschrijving ingevolge artikel 9 van het in de Staturen vermelde Register hebben gedaan.
Wat is IT auditing ICT.
Tegenwoordig is het vakgebied van de EDP auditor veel breder dan de beoordeling van de elektronische dataverwerking. Daarom spreken ze van IT audits. De personen die over de benodigde kennis postdoctorale opleiding en werkervaring beschikt, mag zich inschrijven in het register van IT auditors en de titel RE voeren.
Grip op uw IT-beheersing PwC's' Academy PwC.
Kruip in de huid van een auditor en leer aan de hand van praktijkoefeningen en praktische voorbeelden IT-audits toe te passen in uw organisatie! De huidige technologische ontwikkelingen en de aanscherping van privacywetgeving leiden ertoe dat organisaties zich in toenemende mate bewust worden van de afhankelijkheid van IT.
Monster. Wordmark/Employer/MonsterBoard.
Executive Master of IT-Auditing TIAS.
Vrijstelling voor RA kandidaten. Heb je het theoretische deel van de post master register accountant RA afgerond? Dan geeft dit vrijstelling voor de eerste module. Hierdoor rond je de opleiding binnen 2 jaar af, inclusief afstuderen. Ben je accountant of controller?
Wat is een IT-auditor? De IT-auditor.
ICT maakt de bedrijfsprocessen in organisaties steeds effectiever en efficiënter. Tegelijkertijd worden we steeds meer afhankelijker van IT. Dat vergroot de behoefte aan betrouwbare systemen om inkomstenderving, reputatieschade en schadeclaims te voorkomen. Zekerheid over de kwaliteit van IT is van groot belang. Niet alleen omwille van de continuïteit en kwaliteit van vitale bedrijfsprocessen, maar ook vanwege de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan transparantie, IT-governance goed ondernemingsbestuur en compliance voldoen aan wet en regelgeving. Hoge eisen gelden ook voor deels uitbestede of ingehuurde diensten of voor dataverwerking en opslag in shared service-centra. Zekerheid over IT krijgt u door een onafhankelijke Register IT-auditor RE een IT-assuranceonderzoek uit te laten voeren.
Overige IT audits BKBO Bureau voor Kwaliteitsborging bij de Overheid.
BKBO is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Register EDP-auditors NOREA en wij hanteren de gedragsregels van de Register EDP-auditor RE: NOREA Code of Ethics voor de IT auditor. Met een SSC audit krijgen het SSC en haar opdrachtgevers.: Zicht op de technische kwetsbaarheden.

Contacteer ons